Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kívánság varázslat.

2010.06.30

Egy kis varázslat.

 

Kívánság varázslat.


Ezt a varázslatot már a régi korokban is alkalmazták a vajákos asszonyok, ha azt szerették volna, hogy egy kívánság viszonylag rövid időn belül megvalósuljon. Most rajtad a sor. Ha van valami, amire nagyon vágysz, akkor ne habozz, varázsolj!


Hozzávalók

1 papírlap
Toll, vagy ceruza
Fehér gyertya
Előkészület.

 

KépMielőtt bármibe is belefognál, tisztítsd meg a gondolataidat minden negatív energiától. Ha úgy érzed, hogy szükség van rá, inkább zuhanyozz le, ezzel is szimbolizálva a megtisztulást.


A varázslat

Fogd a papírlapot, és rajzolj egy ötszöget a közepére. Próbáld egy-két szóban megfogalmazni a kívánságodat és írd bele ezeket a szavakat az ötszögbe. Közben folyamatosan gondolj a kívánságra, és arra, hogy mennyire szeretnéd, hogy valóra váljon. Ha ezzel meg vagy, hajtsd félbe kétszer a papírlapot. Gyújtsd meg a gyertyát, és csepegtess a lapra egy kis viaszt – ezzel megpecsételed. Fújd el a gyertyát!

 

Kép


Három napon át hagyd a lepecsételt papírt olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz (pl. a hálószobában, fürdőszobában). Minden egyes napon ismételd el hangosan a kívánságodat.

 

Kép


A harmadik napon gyújtsd meg újból a gyertyát, és égesd el a megpecsételt papírlapot. Várd meg, amíg hamuvá válik, és szórd ki a hamvakat az ablakon.

Ezután már csak figyelned kell, nehogy elmenj olyasmi mellett, ami igenis fontos lehet számodra. Kívánságod hamarosan valóra válik.


A varázslat működik, ezért kizárólag saját felelősségedre próbáld ki!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.